Wanneer jullie in de maand september zelf de route van de Kustloop hardlopend of wandelend afleggen, dan ligt er in Vrouwenpolder een speciale deulopers-medaille voor jullie klaar. 
Jullie kunnen zelf starten wanneer jullie willen. Er hoeft niet van te voren ingeschreven of aangemeld te worden.  Deelname is mogelijk vanaf 1 september tot en met 30 september.

De start is bij "Duvekot Bouw" en de finish is bij "Bij Liane"  https://www.bijliane.nl in Vrouwenpolder. Hou zelf de openingstijden in de gaten. Naast de deulopers-medaille is er ook voor iedere deelnemer koffie of thee bij de finish!  Als je als hardloper duidelijk je naam en tijd invult, dan plaatsen wij je tijd in ons klassement op onze website.

Anders dan in de normale route van de Kustloop vragen we jullie om ongeveer 100 meter voor camping Elzenoord, vlak voor de finish dus, om daar rechtsaf te gaan en over het natuurpad naar Vrouwenpolder te lopen. Volgend jaar staan ze op Camping Elzenoord weer klaar met de gladiolen tijdens de Kustloop. Maar voor nu is Elzenoord van de campinggasten. Er zal een bord van de Kustloop staan om dat aan te geven.

Er is een route beschikbaar op http://kustloop.nl/site/docs/Routebeschrijving.pdf 

Wij wensen jullie alvast veel plezier!

Met vriendelijke groeten,

Organisatie Kustloop Vrouwenpolder

Go To Top