Zoals jullie weten moesten we de Kustloop 2020 afblazen. Dat vanwege de beperkingen die COVID-19 ons oplegt. Maar om 2020 niet helemaal een verloren jaar te laten zijn voor de Kustloop, hebben we een alternatief bedacht.Wanneer jullie in september de route van de Kustloop hardlopend of wandelend afleggen, dan ligt er in Vrouwenpolder een speciale deulopers-medaille voor jullie klaar.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Door een mailtje aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te sturen of door een berichtje via facebook te sturen kondig je aan de route af te willen leggen. Geef dan even aan wie hem gaat wandelen of lopen, op welke dag en ook hoe laat je ongeveer van start wil gaan.

De meeste deulopers zullen de route van de Kustloop wel kennen. Maar de route is ook op onze website na te lezen. De route is ook hier te downloaden. Anders dan in de normale route van de Kustloop vragen we jullie om ongeveer 100 meter voor camping Elzenoord, vlak voor de finish dus, om daar rechtsaf te gaan en over het natuurpad naar Vrouwenpolder te lopen. Volgend jaar staan ze op Camping Elzenoord  weer klaar met de gladiolen tijdens de Kustloop. Maar voor nu is Elzenoord van de campinggasten.

Wanneer je gefinished bent, dan kun  je in  winkelcafé Haef aan de Dorpsdijk 11a in Vrouwenpolder, direct bij de start- en finish van de Kustloop, je welverdiende deulopers-medaille in ontvangst nemen. Om aan te tonen dat je de 21+ kilometers echt in de benen hebt, laat je aan de mensen van Haef jouw prestatie zien in je sport- of wandelapp. Denk daarbij aan Strava, Runkeeper, Komoot, Garmin etc..

Wat is het niet?

De virtuele Kustloop is geen evenement en dus ook geen echte Kustloop. Er is geen beveiligd parcours en er is ook geen verzorging of EHBO. Je loopt dus voor eigen risico over de openbare weg. Uiteraard is er op diverse plekken onderweg Horeca en veelal zullen de strandposten ook bemenst zijn. Maar je moet dus zelf voor je eigen verzorging en veiligheid zorgen. En je houdt jezelf natuurlijk ook aan de voorschriften rondom Corona! Omdat het geen echte Kustloop is, is er ook geen wedstrijdklassement. Wel vinden we het leuk om de deulopers te eren met een plekje in het deulopers-klassement op onze website.

Wanneer?

Vanaf vrijdag 4 september tot en met zondag 27 september liggen de medailles klaar bij Haef. Maar je mag nu al van start gaan. Let wel even op de openingstijden van Haef. In principe zijn ze zeven dagen per week open van tien uur ’s ochtends tot half zes in de namiddag.

Nog vragen?

Neem gerust contact op met ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. wanneer je vragen, suggesties en andere opmerkingen hebt over de virtuele Kustloop 2020.
Veel succes en plezier tijdens het afleggen van de route van de Kustloop!

ORGANISATIE KUSTLOOP VROUWENPOLDER

 

Go To Top