Voorbereidingen op de Kustloop Vrouwenpolder op zaterdag 4 september 2021 zijn van start gegaan!

 

Beste mensen,

 

Het is alweer een jaar geleden dat we jullie informeerden over het on-hold zetten van de voorbereidingen op de Kustloop 2020. Dat vanwege het uitbreken van de coronapandemie. En helaas bleek het inderdaad niet mogelijk om de Kustloop in 2020 door te laten gaan. Wandelaars en hardlopers konden wel hun energie kwijt in de ‘virtuele Kustloop 2020’ die we in september organiseerden. En wij konden als organisatie weer energie putten uit de vele leuke en hartverwarmende reacties die we van de deelnemers daaraan mochten ontvangen. Nogmaals dank daarvoor!

  

Voor september 2021 denken wij dat het mogelijk is om, binnen de randvoorwaarden en met de maatregelen die dan zullen gelden, een volwaardige Kustloop te organiseren. Wel sluiten we niet uit dat er dan nog steeds aanpassingen in route en programma nodig zullen zijn. We hebben daarom de voorbereidingen daarop opgestart..

 

Train en werk dus naar zaterdag 4 september toe! En zet die datum vooral vast in de agenda!.

 

Op 1 mei willen we de inschrijving starten. Ondertussen gaan wij als organisatie in overleg met de verantwoordelijke overheden (Gemeente Veere, Gemeente Noord-Beveland en de Veilgheidsregio) om een goed en veilig evenement te kunnen organiseren. En uiteraard zullen we in dat traject ook weer samen met de organisatie van de Kustmarathon en andere evenementen optrekken.

 

Wat we in ieder geval al wel hebben afgesproken is dat we geen financieel beroep zullen doen op onze trouwe sponsoren. Daarvoor is de economische situatie voor velen van hen te moeilijk nu. De materieelsponsoren vragen we wel om hun spullen in september te mogen gebruiken. En alle sponsoren van de afgelopen jaren mogen hun reclamemateriaal (banners, vlaggen etc.) weer gewoon aanleveren. Maar daarover treden we nog in contact met ze.

 

Met zijn allen hopen we op een spoedig einde aan deze pandemie met al z’n nare gevolgen en beperkingen. Blijf ondertussen gezond en in beweging en blijf betrokken bij elkaar en bij je omgeving.  

 

Met vriendelijke groeten,

 

Organisatie Kustloop Vrouwenpolder

Go To Top