Beste deelnemers en vrijwilligers,

 

We hebben jullie toegezegd medio mei met nadere info te komen over het al dan niet doorgaan van de Kustloop 2020.

 

Als organisatie zien we goede kansen om, weliswaar met diverse aanpassingen aan route en programma, een veilige Kustloop te kunnen organiseren op zaterdag 5 september. Daarbij zijn we dan wel afhankelijk van de gemeente Veere en de Veiligheidsregio Zeeland voor het adviseren over de opzet en uiteindelijk ook voor het verlenen van de evenementenvergunning. De bekende massastart voor de hardlopers en wandelaars zal in deze editie niet kunnen. De uitreiking van de startnummers, T-shirts en medailles zal anders moeten. En de bijeenkomsten voor de vrijwilligers zullen we ook op een andere manier in het vat moeten gieten. En we moeten er ook voor zorgen dat het nergens op het parcours tot opeenhoping van deelnemers en publiek komt. Kortom: een hoop uitdagingen!

 

Samen met de organisatie van de Kustmarathon zijn we daarom in gesprek met de gemeente en de Veiligheidsregio. Begin juni verwachten we een definitief besluit te kunnen nemen over het wel of niet doorgaan van de Kustloop 2020.

 

Aan de deelnemers daarom het verzoek om zaterdag 5 september in jullie agenda te laten staan. En om naar die datum toe te trainen natuurlijk.

 

Aan de vrijwilligers het verzoek om naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  aan te geven of we op zaterdag 5 september weer een beroep op jullie kunnen doen. Daarbij hebben wij er alle begrip voor dat sommige vrijwilligers dit jaar liever overslaan vanwege zorg voor de eigen gezondheid en die van jullie naasten.

 

Zowel de deelnemers als de vrijwilligers kunnen er van overtuigd zijn dat wij de Kustloop 2020 alleen door laten gaan wanneer wij er als organisatie van overtuigd zijn dat we dat op een veilige en leuke manier voor iedereen kunnen doen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Alex Maas

Voorzitter Stichting Kustloop Vrouwenpolder

Go To Top