Geen Kustloop Vrouwenpolder op zaterdag 4 september, wel een virtuele Kustloop

Tot een paar weken geleden gingen we er vanuit dat het mogelijk en verantwoord zou zijn om op zaterdag 4 september 2021 de Kustloop Vrouwenpolder te organiseren. Dat hebben we ook steeds zo gecommuniceerd en daar hebben we als organisatiecomité tot het laatst toe ook aan gewerkt.

De recente opleving van het aantal besmettingen en de striktere maatregelen als gevolg daarvan maken dat we daarop moeten terugkomen.

Er zijn te veel onduidelijkheden en risico’s op dit moment om al begin september een evenement als de Kustloop te organiseren. Als organisatie zijn we dan immers verantwoordelijk voor de veiligheid van de deelnemers, de vrijwilligers  en van het publiek. En dat langs de ruim 21 kilometer parcours. Daarbij geven ook diverse vrijwilligers aan het dit jaar niet te zien zitten vanwege Covid-19 met al de nare gevolgen en beperkingen.

Net als vorig jaar organiseren we wel een virtuele Kustloop gedurende de gehele maand september. Medio augustus volgt daar nadere informatie over.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven voor de Kustloop 2021 zullen hun volledige inschrijfgeld teruggestort krijgen.

We rekenen op eenieders begrip voor dit hele vervelende besluit. Een besluit dat we al voor de tweede keer moeten nemen.

Met vriendelijke groeten,

 Organisatie Kustloop Vrouwenpolder

Go To Top