Beste deelnemers, vrijwilligers en supporters van de Kustloop Vrouwenpolder,

 

De Corona-crisis houdt ook de organisatie van de Kustloop Vrouwenpolder bezig. Normaal zouden we in deze periode hard aan de gang zijn om alles in gereedheid te brengen voor de opening van de inschrijvingen per 1 april.

 

Die opening stellen we tot nader order uit.

 

We vinden het voor ons als organisatie niet verantwoord om nu vergaderingen e.d. te beleggen. En ook weten we op dit moment niet of we in september wel op een verantwoorde wijze een evenement kunnen en willen organiseren. Op de Kustloop komen in totaliteit toch al gauw zo’n 2.000 mensen af. Daarbij vinden we het ook ongepast om nu een financieel beroep te doen op onze trouwe sponsoren.

 

Natuurlijk hopen we met jullie, dat de Corona-crisis snel beteugeld is. Maar vooral hopen we dat de gezondheidsschade aan mensen en de economische schade aan bedrijven en organisaties beperkt blijft. En wanneer het dan nog haalbaar is, dan gaan we als organisatie in de hoogste versnelling om alsnog op zaterdag 5 september de Kustloop te laten plaatsvinden. Hou die datum dus gewoon vrij in je agenda.

 

Namens het bestuur van de Kustloop Vrouwenpolder reken ik op jullie begrip voor dit besluit. Blijf ondertussen gezond, in beweging, en betrokken bij elkaar en bij je omgeving. Dat zijn immers ook de kernwaarden waar de Kustloop Vrouwenpolder voor staat.

 

Alex Maas

Voorzitter Stichting Kustloop Vrouwenpolder

 

#flattenthecurve

Go To Top