Informatie voor deelnemers

WEDSTRIJDINFORMATIE

De Kustloop van Vrouwenpolder is niet alleen ‘Walchers mooiste’, maar is ook een zware halve marathon. Met ongeveer 9 kilometer over het Noordzeestrand is deze tocht een echte uitdaging voor iedere wandelaar en hardloper.

Na de start op de Dorpsdijk vlakbij de Pelgrimskerk voert de Kustloop langs schitterende natuurgebieden die in de omgeving van Vrouwenpolder volop aanwezig zijn.

Circa elke 5 kilometer is een verversingspost aanwezig.

Op  www.afstandmeten.nl kun je de route op kaart bekijken. Gebruik je GPS, dan kun je de route daar ook downloaden voor je GPS-apparaat.

Inschrijfgeld en overschrijvingskosten

Voor de 1/2 marathon en de wandeltocht rekenen we een inschrijfgeld van € 18,00.
Na-inschrijven is mogelijk tot 2 uur voor de start, de kosten bedragen € 20,00.

Wanneer u een startnummer van een andere deelnemer overneemt nadat de voorinschrijving gestopt is, dan rekenen we daar € 5,- overschrijvingskosten voor.  Het overschijven voordat de voorinschrijving stopt is gratis. U kunt dit zelf doen via de link in de bevestigingsmail.

Let op: Het deelnemen aan de Kustloop op het startnummer van een ander, zonder dat dit tijdig is doorgegeven aan de organisatie, is niet toegestaan en leidt tot diskwalificatie.

Wedstrijd- en organisatiereglement

Op de Kustloop  is het wedstrijd- en organisatiereglement  van toepassing.


Dagprogramma

Het programma voor de Kustloop Vrouwenpolder luidt als volgt:

– Programma onder voorbehoud–

Inschrijvingen

Wil je zien wie er nog meer meedoen? Bekijk de deelnemerslijst. Wie weet vind je daarop je vrienden, familie, buren of andere bekenden.

Parkeren-wedstrijdburo-kleedruimte

Parkeren is mogelijk op het overloopterrein in het dorp Vrouwenpolder. (volg borden vanaf Dorpsdijk)

Het wedstrijdburo is geopend vanaf 9.00 uur in ‘De Ontmoeting’ gelegen achter de Pelgrimskerk Fort den Haakweg 4 in Vrouwenpolder. Hier kunt u uw startnummer afhalen. Ook kunt u hier terecht voor na-inschrijvingen.

Er is mogelijkheid zich om te kleden in de kleedruimtes van de gymzaal. Deze is gelegen op korte loopafstand van het wedstrijdburo.

Uitslagen voorgaande edities

Als je geïnteresseerd bent in de uitslagen van voorgaande edities, kun je ook hier terecht. Van alle edities kun je de uitslagenlijst nakijken UITSLAGEN.